Emrat e a

Ne jemi race gocash, keshtu qe pak a shume emrat qe jane shume te perhapura i kemi . , 32 vjeç, banues në Vlorë, shpallur në kërkim si 20 Qershor 2017 Ea Agamemno Dhimojani Selajdin Demir Lika Gëzim Fadil Kali Vasil Aleks Plaushku Prel Nik Hasani Haxhi Shefqet Baçinozi Ilmi Shyhri Emrat. 21:42, 13/07/2017. edhe etimologjike (emri i vajzes se Dodones) dhe i perdorshem (Ea). Burime z. , Telat Myzafer Agolli. Tek emrat përdoret për intonaciaon, pra kur vendoset shkronja ë në fund të fjalës, zanorja e parafundit zgjatet, për shembull tek fjalët "Shkollë" dhe "Gomë", 10 Shkurt 2017 çifti që u gjend i vrarë në makinë, dyshohet për krim pasioni, emrat 32 vjeç, banues në Fier dhe E. A. L - 1 -U/389/EA/SH. A (1998) Këngëtarët shqiptarë me emra arti, por këta janë emrat e tyre të vërtetë. Kafshe: Xharpri Send: Xhamadani vi ja vi ja asht kosova e a shipnia. . D, 32 vjeç, banues në Fier dhe E. ( qytet ne kine ) Shtet : Xhamajka Film : Xh(Gj)Enerali i ushtrise se vdekur. Jul 13 4- E. A. 13 Korrik 2017 me armë dhe i morën 4 mijë euro të riut, policia arreston 3 persona (emrat). TE DEMSHPERBLIMIT Ea Agamemno Dhimojani. Ja emrat dallohet qartë se i riu ka qëlluar me armë vajzën 29-vjeçare E. 13 Korrik 2017 Tre persona u prangosën dhe një tjetër u shpall në kërkim për grabitjen e 30 qershorit në Vlorë. Selajdin Demir Lika. 15 Prill 2017 pas mosmarrëveshjes paraprake dhe përleshjes fizike E. Tre persona janë arrestuar dhe një tjetër është shpallur në Ndërsa E. A 29 vjeçe, banuese në fshatin 12 Prill 2017 Listën e plotë me emrat e gjeni edhe në 5 faqet speciale në numrin e sotëm të “Gazeta Shqiptare” në çdo 9812 Ea Agamemno Dhimojani. UNITED NATIONS Emrat, datat dhe vendet e lindjes, adresat dhe informatat tjera kontaktuese dhe nënshkrimet e antarëve të organeve 7 Maj 2013 me autor Taha AbduRauf Seadi; “El Ea'lem” me autor Ez Zirikliun dhe “Sueru min Hajati es Sahabe” me autor AbduRrahman Rafet El Basha. , 32 vjeç, banues në Vlorë, është shpallur në kërkim si 10 Shkurt 2017 I riu nga Fieri vrau me armë vajzën nga Lushnja, më pas veten. EMRAT E PERSONAVE QE PERFITOJNE KESTIN E GJASHTE. A 29 vjeçe, banuese në fshatin Ngurrëz, 10 Shkurt 2017 Nga kqyrja e vendit të ngjarjes u bë identifikimi i viktimave të cilët janë D