Surat wal kola bima yas kuruuun



Through 30 episodes . Jeneng Al Kaafiruun Sūrat al-'Aṣr is the 103rd sūrah of the Qur'ān, the Muslim holy book. Surat iki kapérang saka 6 ayat lan klebu surat Makkiyah. Surah Al-Kafirun (basa Arab:الكافرون) iku surah ka-109 sajeroning al-Qur'an. Surat punika kalebet surat makiyyah ingkang kasusun saking 3 ayat. It contains three āyāt. Surat Al 'Ashr punika surat kaping-103 saking Al Qur'an. Surat al-'Asr is the second shortest sura after al-Kawthar. Contents. Tembung Al 'Ashr punika manawi Jun 8, 2016 In his exhaustive study of Surat Al-Baqarah, Nouman Ali Khan reflects on the second and longest chapter of the Quran